Kaya Grandi 67, Kralendijk Bonaire N.A. Tel. + 599 7177160 Mob. + 599 (09) 5100516
Email: Rentals@BonRentAire.com

Home Introductie Reservering / Info English

BonRentAire kan het u gemakkelijk maken om een vakantiehuis te verhuren voor u, voor elk type wat u zoekt; luxevilla, vakantiebungalow of appartement, plattelandshuisje enz. Wij zijn graag bereid u vakantievilla/appartement voor u te regelen, evenals een huurauto. Uw vakantievilla kan ook op deze website geplaatst worden. BonRentAire biedt allerlei diensten voor de verhuur of beheer. Er zijn vele eilanden in het Caribisch gebied die iedereen kent door het ruime aanbod van de prachtige vakantievilla's. De meeste vakantievilla eigenaren komen niet van het eiland, maar uit het buitenland. Zij gebruiken hun vakantievilla op het eiland een paar keer per jaar voor vakantie.

Op Bonaire kunnen wij u het volgende aanbieden:


Crown Terrace Villa (Meer Info) Sabadeco Crown Terrace ligt aan de westkant van het eiland Bonaire in een van de meest up market gebieden. Het uitzicht over het eiland, de oceaan en de spectaculaire zonsondergangen zijn zeker adembenemend.. Sabadeco is een luxe woonwijk op Bonaire, gelegen ten noorden van de stad Kralendijk. In deze rustige woonwijk ligt deze prachtige ruime villa. Een koele bries, lekker relaxen op het overdekte terras of aan het zwembad of lekker luieren in de schaduw onder de gazebo. Prachtige vergezichten op Klein Bonaire en Curaçao. Het uitzicht is adembenemend!

Chibi-Chibi Cottage (Meer Info) Even weg uit de drukte van de wereld naar dit tropische paradijs. Perfekt voor duikers en natuurliefhebbers.

 
 

Check BESCHIKBAARHEID per maand van de villa's, appartementen, bungalows en landhuizen van BonRentAire

BonRentAire is gespecialiseerd in Villa verhuur, de betere kwaliteit & luxe verhuur.

Kaya Grandi 67, Kralendijk, Bonaire N.A.
Tel + 599 7177160
Cell. + 599 (09) 5100516
Email: Rentals@BonRentAire.com

Yellow Pages Bonaire , Alles wat u weten wil over Bonaire. www.yellowpagesbonaire.com or www.BonaireNet.com


Urlaub im Ferienhaus oder www.ferienhausmarkt.com buchen
Home Introductie Reservering / Info English

Finca Subi Blancu Chibi Chibi Gottage Casa Bougainvillea Kas Berde Casa Topana

Webdesign and Powered By: BonaireNet Kas Berde